Slik sletter du kontoen og opplysningene dine
Du kan når som helst slette Gallery4you-kontoen din og alle personopplysninger som er knyttet til den. Vi tilbyr tre måter å be om sletting på:
Du kan når som helst slette Gallery4you-kontoen din og alle personopplysninger som er knyttet til den. Vi tilbyr tre måter å be om sletting på:
Slik ber du om sletting
- Selvbetjening fra dashbordet — Logg inn, åpne Innstillinger → Konto, og velg "Slett kontoen min". Slettingen starter med en gang og kan ikke angres.
- E-post — Skriv til support@gallery4you.net fra adressen som er registrert på kontoen din. Vi bekrefter identiteten din og gjennomfører slettingen innen 30 dager.
- Innlogging via Facebook / Google / Instagram — Hvis du trekker tilbake tilgangen for Gallery4you i sikkerhetsinnstillingene hos leverandøren, blir innloggingen deaktivert. For deretter å slette den lagrede kontoen bruker du en av metodene ovenfor - tilbaketrekking hos leverandøren alene sletter ikke galleriene du har lastet opp.
Dette skjer når du sletter
Når slettingen gjennomføres, fjerner vi permanent profilen din, opplastede gallerier, bilder, miniatyrbilder og tilknyttede identifikatorer fra sosiale innlogginger. Anonymiserte faktureringsbilag kan oppbevares i opptil 7 år der skatte- og regnskapslovgivningen krever det.
Relaterte vilkår
Alle detaljer om hvilke opplysninger vi har, hvordan vi bruker dem, og de øvrige rettighetene dine finner du i vår Personvernerklæring. Avtalen mellom deg og Gallery4you er beskrevet i våre Bruksvilkår.
Kontakt: Hvis du har spørsmål om disse vilkårene, kan du skrive til support@gallery4you.net.